Diliskelesi Fatma Seher Anaokulu


Vizyon: Diliskelesi Fatma Seher Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda, okul öncesi eğitimi birikim ve deneyimini, eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.

Misyon: Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 4-6 yaş grubu çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 13:00-18:00
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 262 754 1232

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://diliskelesifatmaseheranaokulu.meb.k12.tr

Adres - DİLİSKELESİ MAH. 737. SK. NO 8 DİLOVASI / KOCAELİ

Öğretmen :8
Öğrenci :130
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri -

Adres - DİLİSKELESİ MAH. 737. SK. NO 8 DİLOVASI / KOCAELİ

Ulaşım Gebze ve Kocaeli den Büyükşehir Belediyesinin hatları mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 41 km, İlçe merkezine 4,5 km uzaklıktadır. Okulumuz Osmangazi Köprüsünün hemen yanında olmakla birlikte, ilçe içerisindedir. Yerel ve Genel ulaşımın kolaylıkla sağlandığı okulumuz İstanbul-Ankara Otoyoluna 2 km Sabiha GÖKÇEN Havaalanına 30 km uzaklıktadır.